Over ons

49 jaar ervaring in klein èn groot

Dijkraaf-Rijsdorp is al 49 jaar actief op het gebied van projectinrichting. Een klein of groot project: wij denken graag met u mee. Vanaf idee tot en met realisatie en support. Dijkgraaf-projectinrichting is uw partner als het gaat om het creëren van effectieve en plezierige werkomgevingen. Of u nu één werkplek nodig heeft of met 250 medewerkers een nieuw pand betrekt: wij nemen u – indien gewenst – alles uit handen.

Brede dienstverlening samen met specialisten

Naast prachtige kantoormeubelen vindt u bij ons ontwerp, coördinatie, levering, montage, bouwbegeleiding en oplevering onder één dak. Natuurlijk werken wij samen met een aantal gerenommeerde bedrijven zoals specialisten op het gebied van licht, geluid, vloer- en raambekleding, klimaatbeheersing, etc etera. Het grote voordeel: u heeft één aanspreekpunt en bent gegarandeerd van de juiste expertise. Lees meer over onze dienstverlening.

Turnkey-projecten

Cable management, akoestiek, opbergsystemen, lichtoplossingen (binnen en buiten), klimaatbeheersing, verbouwing/interieurbouw, projectcoördinatie, product- en meubelselectie, levering en ontwerp: het zijn elementen van onze dienstverlening. Wij beschikken over een omvangrijk en vooral ook kwalitatief netwerk van specialisten die wij vol vertrouwen inzetten om mooie projecten te bedenken, ontwikkelen en op te leveren. Dijkgraaf Projectinrichting: turnkey projecten, van A tot Z. Lees meer over onze dienstverlening.


Onderdeel van Dijkgraaf-Rijsdorp

Dijkgraaf Projectinrichting is onderdeel van Dijkgraaf-Rijsdorp. Onze organisatie bestaat uit de volgende onderdelen: